tom sort1

samlet

Hej Tom 

Vil gerne sige tak for et super godt fotokursus i lørdags. For mig var det meget lærerigt i kraft af at undervisningen foregik på et niveau hvor alle kunne være med. ?

Der var også plads til de "dumme" spørgsmål, hvilket var afgørende for min forståelse af grundprincipperne i fotografering .?

Jeg glæder mig til at øve mig mere i det jeg har lært, føler mig godt klædt på nu. Tak for det?

De bedste hilsner

Lene


Hej Tom

Tak for et rigtigt godt og lærerigt kursus. Jeg håber at få mulighed for at være med på den udvidede del på et senere tidspunkt.

Jeg vedhæfter nogle billeder fra i lørdags, som du kan benytte som du har lyst til

Mvh

Anette Arntkløv


Tak Tom for et fantastisk fotokursus, jeg har fået puttet rigtig meget i rygsækken idag ,hvor vi har været godt omkring vigtigheden af eksponeringstrekanten og kombinationen blænde, lukketid og iso + fokus, focuslås, lysmåling osv. 

Du var omkring, hvordan vi finder motiver, så vores billeder ikke bare er ok billeder, men på sigt selv tager kontrollen over vores kamera og bliver selvsikre og indfanger blændende og forrygenden gode billeder. Vi fik godt nok trykket på flere knapper på en dag, end jeg har gjort på et helt år, dejligt at få lært kameraet at kende, og finde ud af, hvorfor det gørsom det gør, så billederne ofte ikke er som ønsket.

Det var rigtig godt med først teori, så ud og prøve det lærte af, og derefter igen mere teori. Du har en rigtig god stille og rolig måde at formidle på, jeg håber rigtig meget at der bliver et videre forløb senere.

Mange hilsner
Susan


Hej Tom,
Tak for dit informative og vel tilrettelagte fotokursus i gode lokaler, fin forplejning og et godt sted. 
Jeg har altid anvendt ’Auto’ på mit kamera, men igennem dit kursus har jeg nu mod til at 
eksperimentere med ’Manuel’ og derved få meget mere ud af mit fotoapparat.
Dit kursus var grundigt og fint for både nybegyndere og lidt øvede i et roligt tempo så alle kunne følge med.
Det er ikke et spørgsmål nu med bare at klikke derud af, men at tænke over hvorfor tager jeg dette billede og 
er det et billede jeg kunne hænge på væggen.
Jeg kan kun anbefale kurset og håbe du har tid til et fortsættende kursus senere på året.
Med venlig hilsen.
DavidKære Tom

Sidste dag på fotokurset med Tom Wilkki er netop slut. Det har været forrygende, frustrerende og vanvittig fantastisk at deltage i dette kursus - forrygende fordi jeg i den grad oplevede så mange nye ting, som mit kamera kunne. For jeg havde aldrig rigtig fået sat mig ind i, hvordan man egentlig fik indstillet blænden, isoén og lysmåleren, så de spillede sammen og gav mig de billeder, som jeg faktisk gik og drømte om at tage. Frustrerende fordi det bare er så pokkers svært at huske det hele, når man går fra teorilokalet og ud i praksis - og ikke bare "skyde løs" med hovedet under armen. For var det nu den høje eller lave blænde, som Tom havde sagt, at man skulle bruge til dybde skarphed - og hvor mange sekunder var det nu, at han havde sagt som tommelfingerregel. Puha, det fik virkelig mine panderynkerne til at mindske afstanden - og her værdsatte jeg virkelig den håndfuld dage, der var indlagt imellem første og anden kursusdag, hvor man kunne øve derhjemme. Fantastisk fordi begge dage bare sprintede afsted og gav mig ny motivation til at tage nye billeder - for det var så godt at der både var tid til teori og praktiske øvelser sammen med vores skønne lærer. For Tom Wilkki er virkelig en utrolig engageret, vidende og meget erfaren foto-rotte, som derudover har den ro og venlige tålmodighed i sig, der gør ham rigtig god som lærer for en flok ivrige "foto-elever"...... Jeg kan varmt anbefale Toms fotokursus!

Dorthe Pedersen, geolog og flittig "amatørfotograf"

Bh. Dorthe 


kususHej Tom
Tak for et dejligt og lærerigt kursus.
Et dejligt kursus der vækker nysgerrigheden til at eksperimentere mere med indstillinger, samt forsøge at blive den der vælger hvordan billedet skal blive og ikke bare auto der bestemmer resultatet, en ny verden åbnede sig. 
At tage udgangspunkt i at lære de grundlæggende indstillinger og langsomt og forståligt bygge op til praktisk øvelse er en kunst du mestre. Et kursus jeg klart vil anbefale.
En dejlig dag jeg sent vil glemme din måde at undervise på, men også samværet med med andre foto "tosser" var en fornøjelse. 
Vh Ove


Hej Tom

Tak for et godt kursus. Jeg har stor respekt for personer, der kan sit håndværk, og som har sat sig ind i teknikken og teorien bag. Det har du, og så er du ovenikøbet selvlært! 

Min kone fortalte om dit kursus, som en af hendes ”venner” havde liket på Facebook. Jeg sagde med det samme, at det ville jeg gerne deltage i. Jeg er på ingen måde blevet skuffet, hverken på indholdet i kursuset, prisen eller forplejningen.

Jeg har taget mange billeder og slettet rigtig mange, de fleste billeder er taget på Auto- eller P- Programmet. Du har givet alle os der var på dit kursus, en bred indsigt i teorien bag, og teknikken i et kamera, og hvor mange faktorer der har indflydelse på et billede.

Du er god til at forklare det teoretiske, selv om der var stor forskel på deltagernes individuelle vidden. Jeg har fået rigtigt meget ud af at deltage, specielt det om at ”låse” fokus og lysmåler, har givet noget at tænke over.  Jeg er imponeret over hvor gode billeder man kan lave med et standart kamera, og ikke har nød at investere mange penge i udstyr for at komme i gang ?  

Jeg vil arbejde videre med billeder som det vedhæftede, jeg er overrasket over de mange farver der er i sådan et simpelt motiv. 

Hvis du laver et vidder gående kursus er jeg klar, og specielt hvis du laver et i billede behandling, vil jeg gerne deltage i.  

Venlig hilsen 
Per Christensen

Kursistfoto Per Christensen 

IMG 3156